Hoppa till sidans innehåll

Café Spiltan


Vi serverar smörgåsar, mat, frukt, fika m m. Vi försöker ha öppet alla dagar i veckan. Du hittar Café Spiltan en trappa upp ridhuset! Caféet drivs av Café Spiltan kommittén, dvs medlemmar/föräldrar som arbetar ideellt.

Välkommen hit!

Du kan betala in en summa i förskott till cafeterian, som ditt barn sedan kan få mat/mellanmål/dricka för vid ett flertal tillfällen! Prata med dem som står i caféet!

Vi har i möjligaste mån öppet under lektionstiden samt på clinics/teorilektioner.

Bemanningsschema för Café Spilta

Vid interna klubbtävlingar bemannas cafét av timmesgrupperna.

Intresserad av att hjälpa till i caféet?

Har du möjlighet att bidra till klubbens gemenskap och trivsel?

Vi behöver fler cafévärdar för att kunna fortsätta erbjuda mat- och fikapauser för våra medlemmar. Speciellt när vi har träningar för externa ridlärare, clinics samt externa tävlingar.

Som cafévärdinna är du en viktig person mitt i klubbgemenskapen. Bemannar man caféet som ordinarie cafévärd får man möjlighet att utnyttja en speciell förmån.

Kontaktperson för Café Spiltan är Susanne Hademalm: This is a mailto link

Till dig som jobbar extra i Café Spiltan har vi tagit fram en lathund som du hittar i caféet.

Cafe Spiltan på interna klubbtävlingar

På interna tävlingar är det ridskolans timmesgrupper som hjälps åt att sköta Café Spiltan

Café Spiltan drivs helt ideellt av NTRK, dvs. av oss medlemmar, där allas insatser är guld värda. Caféet är otroligt viktigt under våra interna tävlingar, som energikälla och mötesplats för tävlande ryttare, familj och vänner
För att lösa bemanningen hjälps vi åt – det handlar om knappt två timmar per termin. Tiderna har fördelats mellan ridskolans timmesgrupper, enligt ridlektionskontraktet.
Det är ganska enkelt att stå i cafét, det finns tydliga instruktionerDu kan även passa på att i förväg fråga cafévärdarna vid ordinarie lektioner om hur det funkar. Dessutom står ingen ensam och du får ett nytt tillfälle att bättre lära känna dina klubbkompisar.

Vi har gjort ett schema att utgå ifrån. Den som får förhinder hittar själv ersättare genom att låta en vän stå eller byta tid med någon i annan grupp. Behöver du kontaktinfo som mail eller telefonnummer till övriga i gruppen - kontakta ridskolans kansli på This is a mailto link.  Bemanningslistor för alla grupper har skickats ut innan termin  finns i samlingsrummet.

Tack för att du hjälper till att ge energi till våra tävlingsryttare med familj och vänner i ridklubben!!

Café Spiltan

 

Uppdaterad: 30 MAJ 2018 07:54

prova2

 

socialmedia2   socialmedia

 

 

Postadress:
Nyby-Torshälla RK - Ridsport
Folkestavägen 2
64431 Torshälla

Kontakt:
Tel: 016358960
E-post: This is a mailto link