Hoppa till sidans innehåll

Information Coronavirus

29 SEP 2021 10:00
NTRK håller sig uppdaterad och följer råd och riktlinjer från Folkhälsomyndigheten och Svenska Ridsportförbundet gällande Coronasmittan.
  • Uppdaterad: 22 DEC 2021 12:22

Information gällande borttagna restriktioner på Nyby Torshälla Ridklubb

 

Information gällande restriktioner på Nyby Torshälla Ridklubb 23 dec-16 jan

Vi som ansvariga för ridskolan tar smittspridningen på största allvar och har åter igen sett över vilka delar av vår verksamhet som behöver justeras mot hur vi normalt sett har det. Mycket är redan gjort där vi får ett naturligt avstånd mellan varandra pga det säkerhetsavstånd vi behöver mellan hästarna. Vi är i den bemärkelsen ingen kontaktsport och vår inomhusmiljö är också på många sätt att mer likställas med utomhusmiljö. Samling med närvaroavprickning sker om möjlig väderlek utomhus, utanför entrén som tidigare (annars inne i stallet väl utspridda), hästlistor flyttas ut till anslagstavlan i stallet igen, Vircon och handsprit finns tillgängligt inne i ridhuset och i stall.

Vårt största fokus nu ligger på att se till att vi alla håller avstånd till varandra. Där behöver vi er hjälp!

🐎 Personer med förkylnings- eller sjukdomssymptom ska avstå från att besöka vår anläggning. Det är var och ens ansvar att hålla sig uppdaterad om Folkhälsomyndighetens rekommendationer av när man räknas som frisk respektive "sjuk" och måste avstå besök hos oss.

🐎 Tvätta händerna ofta med tvål men även handsprit finns på alla toaletter.

🐎 Håller avstånd till varandra.

🐎 Följ de siffror som står på dörrar, de anger hur många som samtidigt får vistas i rummet.

🐎 På läktaren sitter vi med avstånd till varandra

🐎 Cafeterian är öppen lektionskvällar, men endast för att köpa något gott och sedan sätta sig väl utspridda i cafeterian (max 4 st. med lärosalen inräknad) eller på läktaren.

🐎 Byt om hemma, använd inte vårt gemensamma omklädningsrum. Ni som har skåp kan fortsätta förvara skor, stövlar och säkerhetsutrustning i skåpen men vi ber alla att byta kläder hemma, för att minska trängsel.

🐎 Stanna inte kvar på anläggningen längre än nödvändigt. Kom 30 minuter innan ridtid och åk hem direkt efter ridpasset/skötsel av hästen. Skötar- och lärlingsverksamhet pausas tillsvidare.

🐎 Rid med handskar. Vircon och handsprit kommer att finnas tillgänglig i ridhuset.

🐎 Personalen har rätt att avvisa den som inte följer det ovan nämnda.

Behöver du avboka din lektion gör du det som vanligt på Minridskola.se.

Det av yttersta vikt att vi alla hjälps åt, så alla kan känna sig trygga och att vi kan fortsätta bedriva våra ridlektioner. Nyby Torshälla Ridklubb följer utvecklingen och tar del av de rekommendationer och råd som kommer från myndigheterna. Om det aktuella läget förändras kommer vi att vidta nya åtgärder med kort varsel. Vi uppdaterar er via vår Facebooksida och via mail, samt info uppsatt på anläggningen.

Sköt om er!

Mvh// Personal och Styrelse

Skribent: Therese Cederlund
E-post: Adressen Gömd

prova2

socialmedia2   socialmedia

 

 

sponsor

Postadress:
Nyby-Torshälla RK - Ridsport
Folkestavägen 2
64431 Torshälla

Kontakt:
Tel: 016358960
E-post: This is a mailto link