Hoppa till sidans innehåll

Information Coronavirus

20 MAR 2020 09:59
NTRK håller sig uppdaterad och följer råd och riktlinjer från Folkhälsomyndigheten och Svenska Ridsportförbundet gällande Coronasmittan.
  • Uppdaterad: 20 MAR 2020 09:59

200329
Under slutet av den gångna veckan så har Folkhälsomyndigheten kommit med nya rekommendationer. För oss betyder detta att vi kommer ställa in alla planerade klubbtävlingar under resten av terminen. Vi kommer istället erbjuda andra typer av aktiviteter och vi kommer efterhand återkomma om detta.
Vi vill också uppmana alla om att vistas i vårt omklädningsrum så lite som möjligt, att medföljande förälder eller medhjälpare endast är på plats vid behov. Under tiden barnet rider ta gärna en promenad istället för att sitta på läktaren som hos oss inte är så stor. Måste man vistas på läktaren, håll avstånd till varandra. 
I övrigt gäller samma som tidigare. 
- För att minska de sociala kontakterna pausas all lärlingsverksamhet och tid i stallet utöver era ridlektioner.  Det är alltså inte tillåtet att "hänga" i stallet på sin fritid tills vidare.
- Vi ber alla att komma till sin samling inför ridning, rida sin lektion och därefter åka hem. Samlingarna inför lektionerna sker i stallgången eller utomhus. Inte i samlingsrummet. 
- Caféet är stängt. 
Vi följer utvecklingen av de rekommendationerna som Folkmyndigheterna, Riksidrottsförbundet och Svenska Ridsportförbundet ger och återkommer med information vid eventuella förändringar.
mvh Maria Ejnar, Ridskolechef Nyby Torshälla Ridklubb
This is a mailto link
Skribent: Elin Svärd
Epost: Adressen Gömd

prova2

 

 

socialmedia2   socialmedia

 

 

 

 

Postadress:
Nyby-Torshälla RK - Ridsport
Folkestavägen 2
64431 Torshälla

Kontakt:
Tel: 016358960
E-post: This is a mailto link