Hoppa till sidans innehåll

Hanna mot nya mål!

01 AUG 2019 18:38
Förändringens vindar blåser på ridskolan och vi får tacka även Hanna för den tid vi haft henne hos oss och önskar henne lycka till med sina nya mål i arbetslivet.
  • Uppdaterad: 01 AUG 2019 18:38

Hej alla mina härliga elever och föräldrar!

Jag hoppas att ni alla har haft en fantastisk semester. Hästarna har fått välförtjänt vila och är nu lite runda om magarna efter många lata dagar i hagen. Er första vecka tillbaka har min nya kollega Gabriella varit vikarie för mig så jag ser fram emot att träffa er nästa vecka.
 
Det är med väldigt blandade känslor som jag måste berätta för er att från och med september så kommer jag att börja plugga och därmed avsluta min anställning på Nyby-Torshälla Ridklubb.
Jag har jobbat som ridlärare i 11 år och trivs otroligt bra med mitt yrke. Jag älskar att få arbeta med hästarna och tillsammans med dom skapa ljusglimtar i era liv. Vara en del av era barn och ungdomars utveckling både som ryttare och människor. Jag har trivts otroligt bra på NTRK. Hästarna är helt fantastiska, jag blir helt rörd när jag tänker på vilken insats dom gör i sitt arbete. Alla kollegor är otroligt drivna och måna om att möta er och hästarna på absolut bästa sätt. Det finns riktiga eldsjälar i styrelse och övriga föreningen som gör mitt jobb så mycket roligare.
Olika stadier i livet kräver dock olika saker av en. Hemma så har jag 2 barn hemma på 5 & 4 år som även dom utvecklas som människor och vill mer. Jag vill på samma sätt som er vara en närvarande och aktiv förälder i deras vardag och idrottande. Tyvärr så passar inte mina arbetstider in i den ekvationen.
Vi kan i dagsläget inte säga vem som blir er nya ridlärare men rekryteringen av ersättare har redan börjat och ni kommer få veta mer så fort rekryteringen är klar.

Tack för er tillit och att jag har fått möjligheten att dela alla roliga stunder med er! Jag är kvar månaden ut så vi syns i stallet.
 
Mvh
Hanna V Liljenberg
Skribent: Elin Svärd
E-post: Adressen Gömd

prova2

socialmedia2   socialmedia

 

 

sponsor

Arbmiljöutbildning_grund_2022.png

Postadress:
Nyby-Torshälla RK - Ridsport
Folkestavägen 2
64431 Torshälla

Kontakt:
Tel: 016358960
E-post: This is a mailto link