Hoppa till sidans innehåll

Välkommen Zarina!

31 MAR 2020 10:28
Vi välkomnar Zarina Björklund till oss (på riktigt) från juni 2020.
  • Uppdaterad: 31 MAR 2020 10:28

Zarina har ju redan nu börjat arbeta hos oss på onsdagarna och glädjande är nu att Zarina kommer efter avslutad utbildning bli kvar hos oss som vår nya ridlärare. Zarina kommer ha lektioner förutom på onsdagarna även på torsdagarna och varannan lördag.

Här nedan finns en liten presentation av Zarina.

Zarina heter jag och går sista året på Hippologprogrammet där jag nyss avlagt godkänt yrkesprov för Svensk ridlärare level II. Jag har även nu avslutat min praktik hos er på Nyby Torshälla ridklubb och arbetar nu med lektionerna på onsdagskvällarna.

Tidigare har jag tävlat och utbildat ponnyer och hästar till MSV hoppning, valt att inrikta mig på dressyr nu sista året på Hippologen.

Jag har även via Erasmus projektet SPINE varit runt i olika länder i Europa och breddat mina kunskaper med en extra kvalifikation inom den internationella tränarrollen.

Något som jag tycker är väldigt intressant är ryttarens sits och inverkan, för det är först när ryttaren sitter och gör rätt som hästen kan förväntas göra rätt. Själv tränar jag mycket avsuttet för att kunna prestera optimalt i sadeln.

Håller även på att skriva mitt kandidatarbete om avsutten ryttarträning. Utöver hästar och träning tycker jag om att laga god mat och umgås med vänner.

Vi ses i ridhuset!

Skribent: Elin Svärd
Epost: Adressen Gömd

prova2

 

 

socialmedia2   socialmedia

 

 

 

 

Postadress:
Nyby-Torshälla RK - Ridsport
Folkestavägen 2
64431 Torshälla

Kontakt:
Tel: 016358960
E-post: This is a mailto link