Hoppa till sidans innehåll

Nyby Torshälla Ridklubb ska vara en framgångsrik förebild inom ridsporten


I vår ridklubb är vi framgångsrika förebilder inom ridsporten med plats för alla. Nybörjare och tävlingsryttare oavsett ålder, både aktiva ryttare och deras föräldrar/kompisar – ALLA ska kunna utvecklas och ha kul genom hästar och ridsport. Vi ska jobba för högsta kvalitet i verksamhetens alla delar i syfte att synas i ridsportens framkant. Och där är du som medlem viktig!


Det är viktigt att känna sig som en förebild, att ta hänsyn till klubbkamrater och att vara stolt över att man vill göra rätt. Tillsammans vill vi att ridklubben ska vara en plats där alla kan vara med och där alla gör så gott de kan.


Vad innebär det att vara en förebild i olika delar av vår ridklubb?


Vi är förebilder på vår anläggning, som ska vara både kvalitetssäkrad och tillgänglig. Där är vi förebilder genom ett bra bemötande – vi säger hej till varandra enligt vår kommunikationspolicy.

 
Vi ska vara förebilder när det gäller våra hästar, som ska vara välutbildade, och vi ska behandla dem med respekt och hantera dem enligt vår hästhållningspolicy.

Vi ska vara förebilder när det gäller personal, våra ridlärare ska vara på den högsta av Svenska Ridsportförbundets utbildningsnivåer, dvs SRL 3 samt kontinuerligt fortbildas.


Vi ska vara förebilder i ridskoleverksamhet, leverera en hög kvalitet och erbjuda ett flexibelt utbud.


Vi ska vara förebilder i vår trivselverksamhet, erbjuda en viktig mötesplats för medlemmarna i vår cafeteria. En plats där vi visar varandra respekt och där våra olikheter saknar betydelse.


Vi ska vara förebilder på tävlingsbanorna och uppträda i enlighet med Svenska Ridsportförbundets code of conduct. Vi ska leverera säkra tävlingsarrangemang av hög kvalitet.


Vi ska vara förebilder i vår marknadsföring och vårda vårt varumärke samt bygga goda relationer med sponsorer och samarbetspartners.


Vi ska vara förebilder i hur vi hanterar ridklubbens ekonomi med hög kostnadsmedvetenhet och ett välutvecklat kontrollsystem.


Vi ska vara förebilder i vårt styrelsearbete och enligt bästa förmåga förvalta och utveckla Nyby Torshälla Ridklubb med utgångspunkt i stadgar och styrdokument. I detta arbete ska vi också vara förebilder och dela med oss till andra ridklubbar.
Tillsammans är vi förebilder – välkommen till NTRK!

Uppdaterad: 28 MAJ 2016 15:50 Skribent: Maria Thun

prova2

socialmedia2   socialmedia

 

 

sponsor

Arbmiljöutbildning_grund_2022.png

Postadress:
Nyby-Torshälla RK - Ridsport
Folkestavägen 2
64431 Torshälla

Kontakt:
Tel: 016358960
E-post: This is a mailto link