Hoppa till sidans innehåll

Café Spiltan


Vi serverar smörgåsar, mat, frukt, fika m m. Vi försöker ha öppet alla dagar i veckan. Du hittar Café Spiltan en trappa upp ridhuset! Caféet drivs av Café Spiltan kommittén, dvs medlemmar/föräldrar som arbetar ideellt.

Välkommen hit!

Du kan betala in en summa i förskott till cafeterian, som ditt barn sedan kan få mat/mellanmål/dricka för vid ett flertal tillfällen! Prata med dem som står i caféet! Det går också bra att betala med swish eller med kort. 

Vi har i möjligaste mån öppet under lektionstiden samt på clinics/teorilektioner.

Vid interna klubbtävlingar bemannas cafét av timmesgrupperna.

Intresserad av att hjälpa till i caféet?

Har du möjlighet att bidra till klubbens gemenskap och trivsel?

Vi behöver fler cafévärdar för att kunna fortsätta erbjuda mat- och fikapauser för våra medlemmar. 

Som cafévärd är du en viktig person mitt i klubbgemenskapen. Bemannar man caféet som ordinarie cafévärd får man möjlighet att utnyttja en speciell förmån.

Kontaktperson för Café Spiltan är Camilla Helgesson: 0706789263, This is a mailto link

Cafe Spiltan på interna klubbtävlingar

På interna tävlingar är det ridskolans timmesgrupper som hjälps åt att sköta Café Spiltan

Café Spiltan drivs helt ideellt av NTRK, dvs. av oss medlemmar, där allas insatser är guld värda. Caféet är otroligt viktigt under våra interna tävlingar, som energikälla och mötesplats för tävlande ryttare, familj och vänner
För att lösa bemanningen hjälps vi åt – det handlar om knappt två timmar per termin. Tiderna har fördelats mellan ridskolans timmesgrupper, enligt ridlektionskontraktet.

Vi har gjort ett schema att utgå ifrån. Den som får förhinder hittar själv ersättare genom att låta en vän stå eller byta tid med någon i annan grupp. Ridskolan har ej möjlighet att lämna ut kontaktuppgifter och för att göra byte enklare sitter det en anslagstavla i samlingsrummet i stallet. Här kan du som behöver byta sätta upp en lapp för att nå ut till övriga som ev. kan hjälpa till.  Bemanningslistor för alla grupper har skickats ut innan termin och finns i samlingsrummet.

Tack för att du hjälper till att ge energi till våra tävlingsryttare med familj och vänner i ridklubben!!

Café Spiltan

 

Uppdaterad: 30 MAJ 2018 07:54

prova2

socialmedia2   socialmedia

 

 

sponsor

Postadress:
Nyby-Torshälla RK - Ridsport
Folkestavägen 2
64431 Torshälla

Kontakt:
Tel: 016358960
E-post: This is a mailto link