Hoppa till sidans innehåll

Varför sponsra Nyby Torshälla Ridklubb


Nyby Torshälla Ridklubb arbetar för att vara en framgångsrik förebild inom ridsporten. Såväl nybörjare som tävlingsryttare, såväl aktiva ryttare som föräldrar/kompisar ska kunna utvecklas och ha kul genom hästar och ridsport. Nyby Torshälla Ridklubb jobbar för högsta kvalitet i verksamhetens alla delar i syfte att synas i ridsportens framkant.

Nyby Torshälla Ridklubb är en förening med ca 350medlemmar. Klubben driver en ridskola som har ett trettiotal lektionsgrupper per vecka, prova-på-ridning,  samarbetar med REAL Hästgymnasium och driver olika projekt som tex. ridprojekt för autistiska barn. Utöver lektionsverksamheten anordnas interna klubbtävlingar i stort sett varannan helg då vår läktare fylls av föräldrar och kompisar till tävlingsekipagen.

Det är helt enkelt många barn, ungdomar och föräldrar som rör sig på anläggningen varje vecka. Om man dristar sig att sätta siffror på antalet besökare kommer man upp i dryga 600-700 personer i veckan.

Föreningen satsar på barn och ungdomar genom olika ungdomsatsningar inom ramen för statens satsning på idrotten, dvs ”Idrottslyftet” samt ungdomsledareutbildning via såväl Svenska Ridsportförbundet som SISUIdrottsutbildarna. Ridskolan är både utbildningsplats och mötesplats sju dagar i veckan.

Klubben anordnar även några externa tävlingar per år då tävlingsryttare från andra klubbar kommer och tävlar, vilket är bra tillfällen för ett företag att exponera sig.  NTRK är en duktigt tävlingsarrangör och får alltid goda vitsord från domare, andra arrangörer och viktigast av allt, tävlingsryttarna själva!

Ridsporten är kostsam så även om Nyby Torshälla Ridklubb arbetar utifrån tydliga måldokument med en sund ekonomi behövs alltid extra tillskott för att kontinuerligt investera i anläggning och hästar samt att säkerställa hög kvalitet på personalen. Vi hoppas att du genom något/några av de sponsorerbjudande du hittar på nästa sida kan hjälpa våra barn och ungdomar att fortsätta utvecklas inom ridsporten.

Du kontaktar oss enklast via vårt kansli, telefon: 016-35 89 60 eller via e-post: This is a mailto link

 

Tack för ditt intresse för Nyby Torshälla Ridklubb 

Uppdaterad: 15 DEC 2016 15:57 Skribent: Maria Thun

prova2

socialmedia2   socialmedia

 

 

sponsor

Arbmiljöutbildning_grund_2022.png

Postadress:
Nyby-Torshälla RK - Ridsport
Folkestavägen 2
64431 Torshälla

Kontakt:
Tel: 016358960
E-post: This is a mailto link