Hoppa till sidans innehåll

Funktionärsinfo


När Nyby Torshälla Ridklubb arrangerar lokala tävlingar behöver klubben medlemmarnas stöd. Därför hoppas vi att du/dina föräldrar har möjlighet att hjälpa till under kommande tävlingsdagar. Ett antal funktionärer inom olika områden behövs medan hästkunskap inte är ett krav på många av uppgifterna. Dessa arbetsuppgifter finns:

  • parkeringsvakter
  • servering
  • banpersonal
  • domartorn
  • sekretariat
  • samt olika kringuppgifter

Ridklubben behöver allt stöd den kan få, varje liten stund du kan hjälpa till är värdefull. Skicka e-post tilll Ika Brorsson på This is a mailto link

Funktionärer

Som elev i tävlingsgrupperna har du tillsammans med förälder till uppgift att vara funktionär på NTRKs interna tävlingar. Är du 16 år eller äldre kan du själv vara funktionär, annars måste du ha hjälp av mamma/pappa. Målsman måste även ställa upp om du själv tävlar samma dag eller så får ersättare ordnas.


Funktionärsrollen är en del i NTRK:s utbildning till tävlingsryttare och som funktionär på klubbtävlingar förbereds man på vad som gäller på tävling. En utförligare beskrivning av de olika funktionärsrollerna får du separat.


Tänk på att som ryttare i tävlingsgrupperna ses man som förebild av de yngre ryttarna och därför är det viktigt att man tar sitt arbete på allvar och tar ansvar för sina tilldelade dagar.


Kom ihåg att om du får förhinder på dina tilldelade tävlingar måste du själv ordna ersättare/byta tid med annan funktionär samt att meddela någon i interna tävlingskommittén. På tävlingsdagarna samlas vi 12:00 om inget annat aviseras.

Kom ihåg att du som funktionär även under klubbtävlingar ska vara en god representant för klubben, vilket du är genom att vara uppmärksam och trevlig både mot ekipage och publik. En dag kanske du är funktionär på en extern tävling eller ett av tävlingsekipagen och då hoppas klubben att du har god nytta av din interna funktionärsträning.

Hälsningar,
Interna tävlingskommittén
Ansvarig för klubbtävlingarna är Hanna Vinell.

Funktionärsuppgifter till klubbtävlingar

INFO FUNKTIONÄRSPOSTER1.jpg

INFO FUNKTIONÄRSPOSTER2.jpg

INFO FUNKTIONÄRSPOSTER3.jpg

INFO FUNKTIONÄRSPOSTER4.jpg

Uppdaterad: 06 APR 2017 13:13

prova2

socialmedia2   socialmedia

 

 

sponsor

Arbmiljöutbildning_grund_2022.png

Postadress:
Nyby-Torshälla RK - Ridsport
Folkestavägen 2
64431 Torshälla

Kontakt:
Tel: 016358960
E-post: This is a mailto link