Hoppa till sidans innehåll

Amanda & Marengo tävlade i helgen

05 MAJ 2009 19:49
Här kommer Amandas rapport från helgens tävling:
  • Uppdaterad: 07 MAJ 2009 22:42

Hej allihopa, helt underbar dag måste jag säga!

Det kunde inte ha gått bättre tror jag, i LB:n var vi dubbelnollor och det räckte till en 5;e placering av 10 placerade. Han kändes superfin ochdet var en perfekt runda, med mycket jobb med att flytta in bogarna med hjälp av lisa, elin och anna på framridningen och framhoppningen men det lönade sig inne på banan. Inget ärevarv pga. alla placerade efter 3 fick stå på banan utan häst vilket var synd men jaja. Och sen var det dags för LA:n, jag var supernervös och illamående en stor del av tiden innan jag skulle starta. Men jag tror att det är bra att vara nervös ibland för det blev den bästa ritt jag någonsin har ridit, perfekta vägar och en superbra omhoppning, men i kombinationen på a;hindret (första hindret ) tryckte jag på honom vilket var ett misstag från min sida, och han hann inte riktigt upp med frambenen och petade tyvärr ner översta bommen och hejarklacken (inkl.pappa) skrek; FAN, NEJ JÄVLAR!!
hahahaha, men det räckte till en 4;e placering av 6 placerade! vilken dag,och morf fick massor av morötter i hinken som var priset+ mentos, festis plakett och rosett och startavgiften tillbaka!

Super säger jag bara, 5/5 toasters! tummen upp, hoppas hejarklacken på NTRK kommer och kollar på div 1 finalen i surehammar?

kram amanda & morf

Skribent: Maria Thun

prova2

 

 

socialmedia2   socialmedia

 

 

 

 

Postadress:
Nyby-Torshälla RK - Ridsport
Folkestavägen 2
64431 Torshälla

Kontakt:
Tel: 016358960
E-post: This is a mailto link