Hoppa till sidans innehåll

Amanda och Marengo på Sundbyholm

02 JUN 2009 23:07
Här berättar Amanda om den härliga helgen på Sundbyholm
  • Skapad: 02 JUN 2009 23:07

Hejsan allihopa! Gud vilken underbar helg, och vädret ska vi inte ens snacka om! Kunde vi fått bättre väder?
Ett superbra underlag, och hästarna kanske var lite trötta av vädret men alla presterade superbra, och gud vilken duktig
fotograf, vill tacka madick för bilderna. Dom var superfina, varenda en! Hennes hemsida är madick.se, passa på att beställa bilder
som tavlor och sätt upp dom på rummet som minnen!
På lördagen var min första dag, var inte med på fredagen. Den första klassen var Svealand cup, en LB. Då var jag 0:0;a men det gick lite för långsamt. Men det räckte till en 8;onde placering av 11 placerade. Och då fick jag rosett, plakett och en t-shirt! Och sen var det dags för helgens första LA, han var fin. Men det var mitt fel att vi petade en oxer, så jag vet vad jag gjorde fel. Slutade på 4 fel tyvärr, men han var skitfin den rundan.
Sen var det söndag, i LA;n som var förklassen blev jag dubbelnolla och han var helt fantastisk! Jag kom 3;a i den klassen. Sen min debut i La+5 (1,15)
Han var skitfin, men lite trött av värmen, och jag sneddade lite väl mycket på sista hindret, och det blev ett stort missförstånd det hela. Och då stannade han, och sen när jag kom igen så fick jag ett pet. Så slutade på 8 fel, men han var jättefin i helgen, duktiga häst!
 
Tack för en underbar helg, puss & kram amanda och morf.

Skribent: Maria Thun

prova2

 

 

socialmedia2   socialmedia

 

 

 

 

Postadress:
Nyby-Torshälla RK - Ridsport
Folkestavägen 2
64431 Torshälla

Kontakt:
Tel: 016358960
E-post: This is a mailto link