Hoppa till sidans innehåll

Anna och Miranda på tävlingsbanorna

20 JUL 2011 19:01
Nu har jag och min nya ponny Miranda varit ute på några tävlingar.
  • Skapad: 20 JUL 2011 19:01

Miranda är en C-ponny som jag har lånat av Kicki Klingspor. Hon har inte tävlat på några år då Kickis döttrar har vuxit ur henne.

Jag startade henne första gången i Flen i div 3 laget. Hon var jätteduktig och var nolla.

Nästa start gjorde vi på våra hemmatävlingar i Nyby. Då startade vi LC och LB. Hon hoppade super och och vi kom sexa i LC och  blev KM-mästare i LB och kom två i MHC.

Vingåker blev nästa tävling. Där startade vi också LC och LB. I LC så hoppade hon som vanligt helt kanon och vi kom trea. I lätt B som också var MHC kom vi på andra plats igen.

Så just nu leder vi den cupen för C-ponny i Sörmland.

Helgen den 15-17/7 åkte vi på meeting till Kumla. Vi har aldrig varit där, men det var en jättefin tävlingsplats.Vi startade en klass om dagen.

Första dagen red vi en LC som vi vann!   Andra dagen red vi en LB och kom trea! Den sista dagen debuterade vi i LA. Grundomgången var helt kanon och vi var nolla, omhoppningen strulade jag till och red en alldeles för snäv snäv så vi fick fyra fel. Men Miranda hoppade helt super hela helgen. Hon är verkligen en kanonponny!

 

Vi har nu sålt Gipzy till Fredrika von Celsing. Fredrika är bara 8 år och har många B-ponny år framför sig.De har redan har varit på kurs hos Stina Lilje och tränat för Lotta Björe och det fungerar helt super för dom.

Hoppas att hon kommer att få lika mycket glädje av denna underbara lilla ponny som jag har haft.

 

Kram Anna

Skribent: Maria Thun

prova2

 

 

socialmedia2   socialmedia

 

 

 

 

Postadress:
Nyby-Torshälla RK - Ridsport
Folkestavägen 2
64431 Torshälla

Kontakt:
Tel: 016358960
E-post: This is a mailto link