Hoppa till sidans innehåll

Emily och Boris i Sura

23 JUN 2013 09:06
Nu har vi tävlat igen min stora vän och jag och den här gången gjorde vi resultatmässigt vår sämsta tävling tillsammans. Boris har ju "skämt bort mig" genom att fungera bättre och bättre på varje tävling men idag visade han att han trots allt är ganska orutinerad och inte alltid vill det jag vill vilket kändes litet snopet.
  • Skapad: 23 JUN 2013 09:06

Vi har varit i Surahammar och där startade vi först i 1.10. En runda som jag faktiskt är jättenöjd med trots ett dumt pet på första hindret. Tror faktiskt att Boris var litet nonchalant och blev lika chockad som jag när han rev. Resten av rundan skärpte han till sig och hoppade kanon med stora luftiga språng.
 
Därefter gjorde vi vår debut i 1.20 och första hindren hoppade han jättefint men när vi kom till  vattenhindret där det guppade små söta ankor ville han inte vara med längre (trots att han hoppat det hindret tidigare) och först på 3:e försöket fick jag över honom och då hoppade han som om hindret skulle hoppa upp och bita honom i magen. Alltså var tävlingen över för vår del.
 
Boris blir ju litet "tittig" när han blir trött så nu skall vi konditionsträna och hoppa vattehinder tills han kan göra det i sömnen.
 
Kram från Emily och Boris

Skribent: Maria Thun

prova2

 

 

socialmedia2   socialmedia

 

 

 

 

Postadress:
Nyby-Torshälla RK - Ridsport
Folkestavägen 2
64431 Torshälla

Kontakt:
Tel: 016358960
E-post: This is a mailto link