Hoppa till sidans innehåll

Fantastisk tävlingsdag för Ebba & Polyester

29 OKT 2012 18:05
Lördagen 27 oktober var det ponnydressyr i Nyköping där Ebba och Virdarnas Polyester hade en riktigt bra tävlingsdag. Här följer Ebbas referat av dagen:
  • Skapad: 29 OKT 2012 18:05LB.1: På framridningen kändes han jättefin och avslappnad. Det höll kvar sig inne på banan och det har nog aldrig gått så bra. Vi hade sånt flyt och vi hade inga missar. Domaren tyckte likadant som jag kände och det resulterade till att jag fick 71,724% och det blev en andraplacering! Jag blev verkligen överlycklig!

 

LA.1: På framridningen kändes han fin. Inne på banan kändes han också fin stundtals men vi hade några stora missar som drog ner poängen rejält. Han blev lite busig och körde sitt egna race om vi säger så, och jag hittade inte riktigt styrkan i min ridning. Han gjorde bland annat ett rent galoppombyte när det skulle vara förvänd galopp;) Vi fick ändå ganska många 7 på det vi gjorde bra men sedan fick jag som sagt nerslag på missarna. Poängen slutade på 59,737%.

 

Slutsats: Jag är väldigt nöjd med dagen! Det jag ska träna mer på är rörelserna i LA.1 så de verkligen sitter. Jag är fortfarande lite ovan vid det programmet eftersom jag inte har ridit det så många gånger. Men det är bara att nöta på precis som jag har gjort med LC och LB och sen får det ta sin lilla tid.

Skribent: Maria Thun

prova2

 

 

socialmedia2   socialmedia

 

 

 

 

Postadress:
Nyby-Torshälla RK - Ridsport
Folkestavägen 2
64431 Torshälla

Kontakt:
Tel: 016358960
E-post: This is a mailto link