Hoppa till sidans innehåll

Månadens ryttare - Anna Sandberg

29 AUG 2012 20:24
Först ut i vår nya utmärkelse "Månadens ryttare" är Anna Sandberg - har du någon du vill nominera, som gjort något speciellt, stort eller smått, maila This is a mailto link
  • Skapad: 29 AUG 2012 20:24

Att nominera Anna till månades ryttare för Nyby Torshälla känns självklart. Som Anna tar hand om sina klubbmedlemmar när hon är ute och tävlar- är helt otroligt. Först går hon igenom banan med de yngre ryttarna sedan är det dags för bangång. Hon avsätter tid för taktiksnack - hon ser helt enkelt till att de yngre förmågorna för bästa möjliga förutsättningar inför sin tävlingsstart.

Anna är alltid glad och positiv och en glädje för Nyby Torshälla att ha en sådan ryttare i sin klubb.

Ni ska få några smakprov vad Anna gör:

Meetinget i Kumla

Vi kom till Kumla på torsdag kväll för att installera 3 ponnyer från Nyby Torshälla Ridklubb.

Det var systrarna von Celsing och Anna Sandberg som skulle tävla i 3 dagar. För systrarna var det deras första meeting men oj som de har längtat. Fredag började med att Philippa skulle göra sin första start på en ”riktig tävling”. Anna hade en noggrann genomgång med Philippa om hur hon skulle rida och så bra det gick! Och Mamma von Celsing och Mamma Sandberg kunde andas ut.

Sedan var det dags för Fredrica att starta sin systers ponny samt sin egna ponny. Anna gick igenom noggrant med Fredrica hur hon skulle rida båda ponnyerna. Och det gick vägen. Sedan skulle Anna tävla själv och det roligaste var att hon tog med sig systrarna och förklarade hur hon tänkte rida osv. Att vi mammor är till för att hålla i ponnyer samt kavaj, har man nu mera förstått.

Och såhär var hela vår helg - Anna gick banan och såg till att rosetterna kom in. Fam. von Celsing är evigt tacksamma för Annas engagemang är så roligt att vara ute och tävla med familjen Sandberg.

Skribent: Maria Thun

prova2

 

 

socialmedia2   socialmedia

 

 

 

 

Postadress:
Nyby-Torshälla RK - Ridsport
Folkestavägen 2
64431 Torshälla

Kontakt:
Tel: 016358960
E-post: This is a mailto link