Hoppa till sidans innehåll

Mimmi och Santinos tävlingsvår

11 JUN 2013 23:38
Här följer ett härligt refererat från Mimmi och Santinos lyckosamma tävlingsvår samt glada hejarop till alla tävlingsryttare från ekipaget!
  • Skapad: 11 JUN 2013 23:38

Hej på er alla!
Vi har många duktiga ponnyryttare i klubben som varit ute och presterat i division 3 i både hoppning och dressyr och även ett toppenbra lag i storhästhoppning. Tyvärr är vi lite dåligt representerade på storhästsidan i dressyr, men vi är några stycken som existerar och vi kämpar på i vår ensamhet ;)För att visa att vi lever så kommer här en liten rapport från mitt och min fina Santinos håll över vad vi presterat under våren på tävlingsbanorna.

Santino skadade sig tyvärr i höstas och först i början av maj var han tillräckligt avrastad efter sin långa konvalecens att det ens gick att börja tänka på att åka iväg på tävling. 9/5 årsdebuterade vi i Köping i en LB:2 där han skötte sig utmärkt, stor guldstjärna! Vi blev placerade med en 10:e plats på 65,00%.

Veckan efter åkte vi till Surahammar och startade åter i LB:2, denna gång på 72,7% och vinst i klassen! Efter det resultatet kändes det dags att gå upp en klass så i Hallsta 2/6 gjorde vi årets första start i LA:3. Även här skötte sig min prins exemplariskt och vi blev placerade (5:a) på 69,57%.

Efter den överraskande fina prestationen i LA så bestämde vi oss för att köra på och gå upp på MSV nivå på direkten igen, vi hann nämligen debutera och göra en start i MSV i höstas innan skadan satte stopp. Sagt och gjort så åkte vi till Vingåker och startade MSV:C1 den 9/6 där vi lyckades prestera 67,02% vilket räckte till en tredjeplats, endast tre ynka poäng från seger! 

Nu ska vi träna vidare under sommaren, hoppas på att hålla oss skadefria och lyckas hitta rätt på dom där små galppombytena så vi kan komma ut på MSVB banorna under hösten.

Sist men inte minst så hoppas vi att alla tävlingsryttare och hästar får en skön sommar med mycket gräs och glass :D Och vi önskarett stort "lycka till" till alla er som ska ut på tävlingsbanorna och leverera i värmen! Kramar // Mimmi och Santino

  

Skribent: Maria Thun

prova2

 

 

socialmedia2   socialmedia

 

 

 

 

Postadress:
Nyby-Torshälla RK - Ridsport
Folkestavägen 2
64431 Torshälla

Kontakt:
Tel: 016358960
E-post: This is a mailto link