Hoppa till sidans innehåll

Säsongspremiär för Sandra och Dreamboy

21 APR 2014 19:41
Så var det dags att släppa sargen och lämna NTRK för tävlingar på bortaplan - det blev en tur till Hallsta Ridklubb, Hallstahammar.
  • Skapad: 21 APR 2014 19:41

En jättebra tävlingsdag, där Dreamboy var jätteduktig och presterade superbra. Vi lämnade stallet vid nio-tiden och var i Hallsta i god tid. Så jag hann heja på Nea som startade med Frasse strax efter vi kom fram (de nollade i clear rounden) och kollade samtidigt banan.

Sen var jag lite sen till framridningen i första klassen (LD clear round) men höll mig lugn och fick bra coaching av bästa Jossan (von Celsing) på framhoppningen så vi kunde rida en felfri runda.

Sedan blev det lite paus (jag startade sist i LC) så vi hann peppa Nea under tiden. Hon gjorde en jättefin runda, men typiskt nog ett litet stopp på sista hindret och hamnade precis utanför placering.

Till LC var jag i tid, avslappnade men ändå på hugget, nu var det ju omhoppning. Jag tog rygg på Michelle Olbrich som startade Bullen precis före mig och hade även denna klass Jossan som framhoppningscoach. DB tog sig lätt igenom grunden och när det kom till omhoppning så satsade och det blev en femte plats!

Jättekul! Ett toastjärn rikare åkte vi nöjda hem och ser fram emot många fler tävlingsdagar!

Hälsningar från Dream Boy och Sandra

Skribent: Maria Thun
Epost: This is a mailto link

prova2

 

 

socialmedia2   socialmedia

 

 

 

 

Postadress:
Nyby-Torshälla RK - Ridsport
Folkestavägen 2
64431 Torshälla

Kontakt:
Tel: 016358960
E-post: This is a mailto link