Hoppa till sidans innehåll

Sofia tävlade Cajsa och Cobra på Sundbyholm

28 APR 2013 18:05
Oj,oj,oj vilken tävlingshelg på Sundbyholm! Stor eloge till alla inblandade. Vilken otroligt bra tävling! Är en stolt Nybyryttare :). Fick höra många fina kommentarer om arrangemang etc. Bra jobbat helt enkelt!
  • Skapad: 28 APR 2013 18:05

Jag var ju även med som ryttare och inte bara funktionär. Jag hade en jätte bra helg med fin starter och hästarna hoppade riktigt bra på den första ute tävlingen för säsongen.

Cobra var först ut och med en 0:a i 1,10. Han var pigg och glad vilket gjorde att hon var lite stark. Fick en fin runda med en bra känsla.

Cajsa startade även hon 1,10 men med ett nedslag. Var trots det jätte nöjd då hon känns avspänd och hoppade bra. Samma dag startade vi även 1,20 och vilken kanon runda vi gjorde. Stolt! Vi var 0:a och Cajsa hoppade riktigt fint i vår andra 1,20 tillsammans. Så nu var vi kavlade 1,30 men det får vänta. Lördagen gick inte riktigt som planerat och efter ett hjärnsläpp av ryttaren på de första hindren så blev resultatet 12 fel dvs. tre ner. Men var nöjd med att jag kunde rida ordentligt de sista hindren och hästen ställde upp.

Helgen avslutades med en jätte fin runda i 1,20 på Cajsa som var något trött men som hoppade jätte fint. Petade tyvärr två men Cajsa var lite seg i fötterna och petade med bak på två hinder. Hon har aldrig varit på tävling så många dagar i rad och jag var jätte nöjd även med sista rundan.

Än en gång BRA jobbat alla funktionärer! :)

Nu siktar jag och hästarna på Kumla och Stora Ekeby.

Hälsning

Sofia    

Skribent: Maria Thun

prova2

 

 

socialmedia2   socialmedia

 

 

 

 

Postadress:
Nyby-Torshälla RK - Ridsport
Folkestavägen 2
64431 Torshälla

Kontakt:
Tel: 016358960
E-post: This is a mailto link