Hoppa till sidans innehåll

Systrarna Sandberg på Guldsporrarna

04 JUL 2013 19:32
Nu har vi varit i Vingåker på Guldsporrarna. Det var ett jättetrevligt meeting, bra arrangerat och lagom många starter. Dock något för långa och snirkliga banor J Det var även debut för mig, Anna och mamma Lena på camping och i husbil.
  • Skapad: 04 JUL 2013 19:32

Vi åkte ner på torsdagskvällen och på fredag förmiddag var första start. Jag och Cajsa hoppade en 1.10m och var dubbelnolla. Cajsa var lite spänd då detta var hennes första meeting någonsin. Men hon skötte sig utmärk med lite uppmuntran av ryttaren. Anna och Anton var näst ut och red en accumelator (poänghoppning med ett jokerhinder). Anton var minst sagt laddad och Anna fick hålla honom hårt på mattan. De var nolla och fick full poäng och hoppade jokerhindret. Jokerhindret var en hög oxer med endast två bommar. Anna var strålande glad och Anton hoppade jätte bra. En av deras bättre rundor, kanske.

Lördagen blev lång, då vi båda red på eftermiddagen. Anna och Anton red en L:A med ett förargligt pet i omhoppningen. De saknar en nolla för att vara kvalade till MSV:B. Men båda var nöjda och trötta efter en lång bana på 17 språng. Jag och Cajsa red samma bana (1.20m) som Anna med två pet i omhoppningen. Jag la henne lite nära på ett hinder och på sista hindret rörde jag mig lite så hon hoppade lite spänt. Även vi var trötta men nöjda när vi kom ut från banan.  

Söndagen var Anna laddad till tusen för att sätta sista nollan, men tyvärr en bom föll i L:A +5. Anton var något trött och Anna fick peppa Anton och kämpa för att orka. Mjölksyran kom fort efter den långa banan dagen innan. Nöjda, men liten besvikelse över 4 fel. Jag och Cajsa red sedan en 1.25m och även hon var lite seg i musklerna. Försökte ta lite större vägar för att hämta andan lite (detta gjorde även Anna) vilket ledde till ett tidsfelför mig, men det gjorde inte så mycket. Jag är så jätte nöjd med den rundan Cajsa var avspänd hoppade helt fantastiskt bra! Dock något långsam vilket gav tre pet. Var otrolig nöjd med den rundan.

Anna är jätte nöjd med helgen. De är ett riktigt radarpar och Anton blir bara bättre och bättre. Nu laddar de inför Kumla då nolla ska sittaJ  

Även jag är jätte nöjd med helgen. Cajsa går från klarhet till klarhet och vi blir bättre och bättreJ . Vi laddar för tävling på Sundbyholm.

 

Tack mamma Lena som mockat, pysslat, coachat, matat hästar och ryttare under hela helgen J 

 

 

Skribent: Maria Thun
Epost: This is a mailto link

prova2

 

 

socialmedia2   socialmedia

 

 

 

 

Postadress:
Nyby-Torshälla RK - Ridsport
Folkestavägen 2
64431 Torshälla

Kontakt:
Tel: 016358960
E-post: This is a mailto link