Hoppa till sidans innehåll

Vinst i premiären för Emily och Boris

11 MAR 2013 17:46
Nu har Boris och jag startat upp årets tävlingssäsong samtidigt som vi tillsammans för första gången gått en avd A. Min stora/lilla kille gjorde sig ju illa hela tiden förra året så det blev inte så mycket tävlande för oss då och för första gången på flera år var jag rejält nervös, inte blev det bättre av att Boris ibland tror att han är en "ostkrok" och då har jag svårt att sitta kvar.
  • Skapad: 11 MAR 2013 17:46

Åkte till ERF och startade en låg klass. Tänkte att han skulle få en mjuk start samtidigt som jag ville testa hur han skulle fungera i en omhoppning. Tänkte han lyda? eller skulle han busa?
 
Riktigt kul blev det och jag kände hur mycket jag saknat att vara "on the road". Boris var litet spänd och busig till en början, framridningen var knölig och tråkig men vädret kan man ju inte råda över och det var ju lika för alla. När vi kom in på banan var min kille jätteduktig. Vi fick till en riktigt bra runda för att vara första gången i en omhoppning, något språng blev litet hej och hå eftersom Boris trodde att hindret skulle hoppa upp i magen och bita honom. Men jag känner mig jättenöjd för han lyssnade på mig och ville verkligen göra sitt bästa. Vi vann klassen och fick med oss ett fint schabrak hem. Kul start på en förhoppningsvis lång tävlingssäsong.
 
Kram från Emily och Boris

Skribent: Maria Thun

prova2

 

 

socialmedia2   socialmedia

 

 

 

 

Postadress:
Nyby-Torshälla RK - Ridsport
Folkestavägen 2
64431 Torshälla

Kontakt:
Tel: 016358960
E-post: This is a mailto link