Hoppa till sidans innehåll

Ungdomssektionen


”Det är en otrolig gemenskap i NTRK och man växer själv när man ser att andra växer, det är superhäftigt! Det är jättekul att man verkligen får kvitto på sitt bidrag. 

VI GÖR SKILLNAD!”

 Idag finns NYTUS på facebook- gå in och gilla oss där för att få reglbundna uppdateringar om vad vi har för aktiviteter. 

Vi uppdaterar även instagram och då finns vi här

US hjälper till vid ridskolans lov– och  helgaktiviteter samt  Prova-på-ridning.  De arrangerar träffar, tävlingar,  övernattningar och andra  kul aktiviteter som främjar samhörigheten  mellan våra unga  medlemmar. US är även engagerade i olika projekt samt finns representerade i NTRKs ”stora” styrelse. Alla medlemmar under 26  är är välkomna till US, som alltså är ett första steg för våra barn och ungdomar in i föreningslivet och en mycket viktig resurs för vår ridklubb.

Under parollen "Unga Vet Vad Unga Vill" jobbar våra ungdomar inom ridsporten.  Eftersom majoriteten av NTRK's medlemmar är under 20 år är det därför extra viktigt att våra barn och ungdomar är med i ridsportens demokratiska process. Nyby Torshälla Ridklubbs Ungdomssektion (US) som ska fånga upp denna kraft som våra unga utgör. Flera av våra ungdomar har även deltagit i Svenska Ridsportförbundets välrenommerade ungdomsledarutbildning – NTRK har en fantastisk ungdomssektion!

Styrelse 2020

Ordförande

Tilde Wickström

Ledamot, vice sekreterare

Tyra Schönbeck

Ledamot, sekreterare

Sally Roos

Ledamot

Saga Roos

Ledamot, vice ordförande, representat i föreningens stora styrelse

Linnea Magnusson

Suppleant, kassör, representatn i föreningens stora styrelse

Susanna Sipilä

Uppdaterad: 11 SEP 2018 13:12 Skribent: Therese Cederlund

prova2

 

 

socialmedia2   socialmedia

 

 

 

 

Postadress:
Nyby-Torshälla RK - Ridsport
Folkestavägen 2
64431 Torshälla

Kontakt:
Tel: 016358960
E-post: This is a mailto link