Hoppa till sidans innehåll

Ungdomssektionen


”Det är en otrolig gemenskap i NTRK och man växer själv när man ser att andra växer, det är superhäftigt! Det är jättekul att man verkligen får kvitto på sitt bidrag. 

VI GÖR SKILLNAD!”

 Idag finns NYTUS på facebook- gå in och gilla oss där för att få reglbundna uppdateringar om vad vi har för aktiviteter. 

Vi uppdaterar även instagram och då finns vi här

US hjälper till vid ridskolans lov– och  helgaktiviteter samt  Prova-på-ridning.  De arrangerar träffar, tävlingar,  övernattningar och andra  kul aktiviteter som främjar samhörigheten  mellan våra unga  medlemmar. US är även engagerade i olika projekt samt finns representerade i NTRKs ”stora” styrelse. Alla medlemmar under 26  är är välkomna till US, som alltså är ett första steg för våra barn och ungdomar in i föreningslivet och en mycket viktig resurs för vår ridklubb.

Under parollen "Unga Vet Vad Unga Vill" jobbar våra ungdomar inom ridsporten.  Eftersom majoriteten av NTRK's medlemmar är under 20 år är det därför extra viktigt att våra barn och ungdomar är med i ridsportens demokratiska process. Nyby Torshälla Ridklubbs Ungdomssektion (US) som ska fånga upp denna kraft som våra unga utgör. Flera av våra ungdomar har även deltagit i Svenska Ridsportförbundets välrenommerade ungdomsledarutbildning – NTRK har en fantastisk ungdomssektion!

Styrelse 2020

Us styrelse.png  

Ordförande

Tilde Wickström

Hej, jag heter Tilde och sitter som ordförande i NTRK’s ungdomsstyrelse. Jag började rida på Nyby när jag var 8 år och idag, 10 år senare rider jag kvar här i tävlingsgrupp 1. Utöver tävlingsgruppen rider jag också i värdinnegruppen samt på min medryttarhäst Caspar som också står på Nyby. Sedan 5 år tillbaka jobbar jag som stallvärdinna på tisdagar. Hoppas vi ses i stallet.
Favorithäst: Tom

Ledamot

Alma Isaksson

Ledamot

Emilia Westberg

Ledamot, vice ordförande, representat i föreningens stora styrelse

Linnea Magnusson

Ledamot

Emma Forslund

Ledamot

Vera Brokvist

Uppdaterad: 11 SEP 2018 13:12 Skribent: Therese Cederlund

prova2

socialmedia2   socialmedia

 

 

sponsor

Arbmiljöutbildning_grund_2022.png

Postadress:
Nyby-Torshälla RK - Ridsport
Folkestavägen 2
64431 Torshälla

Kontakt:
Tel: 016358960
E-post: This is a mailto link