Ungdomssektionen NYTUS

”Det är en otrolig gemenskap i NTRK och man växer själv när man ser att andra växer, det är superhäftigt! Det är jättekul att man verkligen får kvitto på sitt bidrag. 

VI GÖR SKILLNAD!”

 Idag finns NYTUS på instagram ntrks.us gå in och följ oss där för att få reglbundna uppdateringar om vad vi har för aktiviteter. 

Vi uppdaterar även instagram och då finns vi här

US hjälper till vid ridskolans lov– och  helgaktiviteter samt  Prova-på-ridning.  De arrangerar träffar, tävlingar,  övernattningar och andra  kul aktiviteter som främjar samhörigheten  mellan våra unga  medlemmar. US är även engagerade i olika projekt samt finns representerade i NTRKs ”stora” styrelse. Alla medlemmar under 26  är är välkomna till US, som alltså är ett första steg för våra barn och ungdomar in i föreningslivet och en mycket viktig resurs för vår ridklubb.

Under parollen "Unga Vet Vad Unga Vill" jobbar våra ungdomar inom ridsporten.  Eftersom majoriteten av NTRK's medlemmar är under 20 år är det därför extra viktigt att våra barn och ungdomar är med i ridsportens demokratiska process. Nyby Torshälla Ridklubbs Ungdomssektion (US) som ska fånga upp denna kraft som våra unga utgör. Flera av våra ungdomar har även deltagit i Svenska Ridsportförbundets välrenommerade ungdomsledarutbildning – NTRK har en fantastisk ungdomssektion!

Aktiviteter

Ungdomssektionen anordnar olika aktiviteter för våra medlemmar.


  Käpphästhoppning  Anmälningslistor finns i stallet från och med kl 19 ikväll 13 februari. Först till kvarn!