Uppstallning

NTRK har möjlighet att hyra ut boxplatser till våra medlemmar.

Detta kan vi erbjuda:

Isolerat ridhus
2 st utebanor varav den större är belyst
Väldränerde grushagar
Möjlighet att deltaga på vissa ridlektioner - Gratis om plats finns
Gör såhär:- Prata med ridläraren om det finns plats och om det passar att rida i den gruppen du önskar rida i.- grupper som det ej går att rida med i: alla tävlingsgrupper (inkl. förberedandetävlingsgrupp), specialen dressyr, träningsgrupp hoppning eller grupp som har hoppning i terminsplaneringen.
All service finns att köpa till bl.a. mockning, jourer, vet. assistans m.m. Se särskild prislista. Det foder som ingår i stallhyran är det foder som ridskolan använder till sina lektionshästar. Mängd som ingår framgår av prislistan.
Vi är en kvalitetssäkrad anläggning med utbildad personal
Träningar anordnas kontinuerligt för A- och B-tränare i hoppning och dressyr
Man följer vår hästhållningspolicy. Finns här nedanför att läsa eller ladda ner.
Att ha sin ponny/häst uppstallad på ridskolan innebär möjlighet till stöd av ridskolans personal och närhet till många av ridklubbens aktiviteter men det betyder även att du blir en förebild för ridskolans elever. På denna sida finner du information om vad som förväntas av dig som privatryttare på ridskolan. Här finns även länkar till Hästhållningspolicy och Kontrakt samt prisuppgifter för uppstallning och kringtjänster. 

 

Ladda ned Hästhållningspolicy

Ladda ned Privatryttarmanual framtagen som information och hjälp för alla privatuppstallningar på Nyby-Torshälla Ridklubb.

Ladda ner Ridhusregler

 

Ladda ner privatägarpass Privatägar-pass vt-24      Kvällsfodring vt-24


Privatägar-pass ht-24     Kvällsfodring ht-24

Priser för stallhyror och foder

                Prislista uppstallning ht-24 hemsida                
Kilopris för extra foder     Priserna gäller från  1 januari 2024

Om din häst äter mer än ovan kommer du att få betala den överskridande mängden foder. Alla avgifter faktureras. Prisuppgifter ser du nedan.

Tilläggas kan att hästar och ponnyer endast i undantagsfall ska behöva äta mer än ovan skrivna mängder, då dessa ligger i överkant.

Behöver du hjälp att se över din foderstat, prata med någon ur personalen. Rätt foderstat är en förutsättning för att din häst ska kunna må väl och muskla sig rätt av ditt arbete.