Mellanrum

Sponsorer

Nyby Torshälla Ridklubb arbetar för att vara en framgångsrik förebild inom ridsporten där alla medlemmar ska kunna utvecklas och ha kul genom hästar och ridsport. Därför jobbar vi för högsta kvalitet i verksamhetens alla delar. Men kvalitet kostar.
Så även om föreningen arbetar utifrån tydliga måldokument med en sund ekonomi behövs alltid extra tillskott för att kontinuerligt investera i anläggning och hästar samt att säkerställa hög kvalitet på personalen

Sponsorerbjudanden 1    Sponsorerbjudanden 2    Sponsorerbjudanden  

Mellanrum

Varför sponsra ?

Nyby Torshälla Ridklubb arbetar för att vara en framgångsrik förebild inom ridsporten. Såväl nybörjare som tävlingsryttare, såväl aktiva ryttare som föräldrar/kompisar ska kunna utvecklas och ha kul genom hästar och ridsport. Nyby Torshälla Ridklubb jobbar för högsta kvalitet i verksamhetens alla delar i syfte att synas i ridsportens framkant.

Nyby Torshälla Ridklubb är en förening med ca 350medlemmar. Klubben driver en ridskola som har ett trettiotal lektionsgrupper per vecka, prova-på-ridning,  samarbetar med REAL Hästgymnasium och driver olika projekt som tex. ridprojekt för autistiska barn. Utöver lektionsverksamheten anordnas interna klubbtävlingar i stort sett varannan helg då vår läktare fylls av föräldrar och kompisar till tävlingsekipagen.

Det är helt enkelt många barn, ungdomar och föräldrar som rör sig på anläggningen varje vecka. Om man dristar sig att sätta siffror på antalet besökare kommer man upp i dryga 600-700 personer i veckan.

Föreningen satsar på barn och ungdomar genom olika ungdomsatsningar inom ramen för statens satsning på idrotten, dvs ”Idrottslyftet” samt ungdomsledareutbildning via såväl Svenska Ridsportförbundet som SISUIdrottsutbildarna. Ridskolan är både utbildningsplats och mötesplats sju dagar i veckan.

Hur blir man sponsor ?

Det är lätt att sponsra Nyby Torshälla Ridklubb.

Kontakta kontoret via telefon: 016-35 89 60  eller e-post info@ntrk.org om du är intresserad av något av våra framtagna sponsorpaket så får du information om hur du går vidare.

Välkommen att kontakta oss och stort tack för att du stöttar din ridklubb

Mellanrum

Våra sponsorer

  webone